Om oss

Hjalmarssons Bygg startades 1995 av Berndt Hjalmarsson som idag äger och driver firman. Vi är en liten byggfirma med åtta anställda som arbetar med stort engagemang och vi garanterar både sluttid och ett väl utfört arbete!

Hjalmarssons Bygg verkar mestadels i och omkring Båstad där vi har många trogna kunder. Våra underentreprenörer är lokalt förankrade på Bjärehalvön och har även de många års erfarenhet inom sina respektive yrkesområden. Du kan därför som kund känna dig trygg när du anlitar oss.

Hjalmarssons Bygg har mer än 30 års erfarenhet av det mesta inom byggbranschen och utför alla slags uppdrag inom bygg, stora som små. Vi utför total- och delentreprenader, allt enligt dina önskemål.

Hjalmarssons Bygg kan hjälpa dig med renoveringar, om- och tillbyggnader, nybyggnationer, montering av kök (certifierade köksmontörer för Marbodal och Ballingslöv), badrum, montering av inredningar, byte av fönster (certifierade montörer av Traryd- och SP-fönster), takarbeten m.m. Vi har genomgått BAS-P/BAS-U utbildning enligt Arbetsmiljöverkets krav på byggarbetsmiljösamordning.

Vi är godkända ställningsbyggare enligt de krav som Arbetsmiljöverket ställer. Vi är också anslutna till ID06 (Allmänna bestämmelser om legitimationsplikt och närvaroredovisning).

 

 

Grundare och ägare Berndt Hjalmarsson


 

Vi som jobbar på Hjalmarssons Bygg


Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.